петак, 28. септембар 2012.

Daleko ispred svih - novi Audi A3

      "Inovacija nas vodi napred, tako da smo stvorili novi Audi A3, koji sa lakoćom isporučuje više snage uz manju potrošnju, a vožnju čini uzbudljivom i dinamičnom. Njegove snažne linije i niži profil zaokružuju sportski duh koji nezadrživo ide napred, a brojne inovacije donose neponovljiv osecaj uživanja u vožnji."

      U poredjenju sa osnovnim modelom, novi je za 73 mm duži, i ima medjuosovinsko rastojanje od 2.636 mm, koje je za 35 mm duže od verzije sa troja vrata. To je omogucilo putnicima pozadi da imaju nesto više prostora na raspolaganju. Zapremina prtljažnika je 380 litara, što znači da je za 15 litara veća od verzije sa troja vrata, a za 10 veća od prethodnika od koga je takodje lakši 90 kg. "Audi" planira da novi model ponudi i sa ekonomičnim 1.2 TFSI motorom, a na evropskom trzistu će se pojaviti početkom sledeće godine. 


 

      Kao rezultat u Audiu kažu da model pruža putnicima više prostora za noge, tako da se na zadnjoj klupi mogu komforno smestiti tri odrasla putnika. Bez obzira na motor koji se nalazi ispod haube, sve verzije novog Audia A3 sa petoro vrata standardno su opremljene šestostepenimm ručnim menjačem. Novi Audi A3 "sportbek" naći će se u prodajnim salonima u februaru 2013 godine. Već se zna da će početna cena u Nemačkoj sa 1.2 TFSI motorom model iznosti 22.500 evra.

Нема коментара:

Постави коментар