недеља, 11. новембар 2012.

Hyundai i30 - Probaj me..

KVALITET KOJI MOŽETE DODIRNUTI


      Enterijer Vam pruža osećaj kao da ste kod kuće. Polazeći od udobnog vozačkog položaja i komfonih sedišta, preko inovativnog kokpita i estetske napredne tehnologije, svaki aspekt enterijera upotpunjuje sklad i harmoniju novog i30. Krajnji rezultat doprinosi da se osećatte opuštenije i zadovoljnije i pri dugackim putovanjima. I30 je automobil koji stimuliše sva Vaša čula. Visokokvalitetni materijali i puno pažnje posvećene detaljima, stvaraju osečaj luksuza i ekskluzivnosti koji se prenosi kroz celu kabinu. Ovaj model pruža komforan prostor za glavu, ramena i noge svih putnika kao i impresivni 378 litara zapremmine prtljažnog prostora sa zadnjom klupom koja je deljiva u razmeri 60 : 40. Oborite je dole i dobićete prostor od čak 1.316 litara koji Vam daju slobodu da ponesete veliki prtljažnik bez ikakvog problema. Svaka komponenta enterijera napravljena je da privuče pažnju i predstavlja užitak svih čula. Novi i30 je dizajniran da ostavi jak prvi utisak u svakom pogledu. Izuzev svega toga, lep je toliko da i glava zaboli.


PRATI SVOJE SRCE - DODJI I UZMI ME !



SNAŽAN UTISAK

      Vaš Hyundai i30 je proizveden u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Dizajniran i izgradjen u Evropi u cilju postizanja kvaliteta koji nadmašuje granice svoje klase, kao i fokusiranja na rastuće zahteve evropskih vazača, i30 poseduje visoko razvijeni smisao za stil savremenog alii prepoznatljivog automobila. Njegove moćne, dinamične linije i upečetljiva pojava čine jednu stvar jasnom - novi i30 može biti sve što želite, osim da bude neprimećen. Svaki detalj koji ga čini napravljen je da traje i predstavlja korak dalje u jedinstvenom dizajnerskom izrazu Hyundai brenda "Fluidic sculpture". Mekene, dinamične linije inspirisane su prirodom i modernom arhitekturom. Automobil se odlikuje snažnom pojavom sportskim karakterom i dinamičnim proporcijama što zajedno ostavlja dinamičan utisak. Specifičan dizajn šestougaone prednje maske koju poseduju svi Hyundai modeli zajedno sa prednjim svetlima koja svojim oblikom podsećaju na dragulj doprinose snažnoj vizuelnoj pojavi vozila. 


SIGURNOST PRE SVEGA

      Kada je u pitanju bezbednost, i30 ne poznaje nikakve kompromise. Od samog početka, i30 je dizajniran da bude lider u svojoj klasi u pogledu bezbednosti putnika. Sistem vazdušnih jastuka je sosoban da okruži i zaštiti svakog putnika u slučaju sudara. U oštrim krivinama i na klizavim površinama, standardni Elekstronski program stabilnosti vozila (ESP) i Sistem za upravljanje stabilnosti vozila (VSM) pomažu da se održi savršena putanja vozila. I svi ostali elementi napredne tehnologije kao što su LED dnevna svetla, ksenoski farovi sa adaptivnim sistemom, svetlosni signal u slučaju naglog kočenja (ESS), Flex Steer trostepeni sistem osetljivosti upravljanja TFT LCD supervision instrument tabla - omogućuje uzbudljivu vožnju sa i30 na jednom nivou, Vašem nivou.








PERFORMANSE KOJE PRKOSE TEORIJI

      Nova generacija i30 nudi tri benzinska i tri dizel agregata, koji pružaju raspon snage od 90 do 135 konjskih snaga. Svaki od ovih šest motora predstavljaju dobar balans izmedju snage ekonomičnosti bez obzira da li je reč o gradskim uslovima vožnje ili se vozite na otvorenom putu. Novi motori su upareni sa moderno i inovativnim šestostepenim manuelnim ili šestostepenim automatskim menjačem. Takodje, u cilju očuvanja životne sredin Hyundai se potrudio da njegovi agregati sadrže komponente koje se odlikuju odličnim mogućnostima recikliranja.












TEHNIČKE KARAKTERISTIKE :

Širina                                        1780 mm
- Dužina                                      4300 mm
- Visina                                       1470 mm
- Medjuosovinsko rastojanje       2650 mm                                
- Zapremina prtljažnika              378 / 1316 litara

Нема коментара:

Постави коментар