четвртак, 11. октобар 2012.

Chevrolet Cruze - Napravljen s' razlogom

      Zamislite da imate autoobil koji ima : doar spoljašnji i unutrašnji dizajn, odlične vozne karakteristike ekonomične motore, veoma visok kvalitet sklopiva i završne obrade... Saznajte zasto je Chevrolet Cruze najprodavanjiji kompaktni sedan u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Portugaliji, Danskoj i Švedskoj. 
      Znamo da cenite stil koji se razlikuje. Cruze je zahvaljujući dvodelnoj prednjoj masci i zakošenim prednji svetlima ne samo različit, nego poseduje, pre svega, izvanredan stil. To je automobil koji je uvek u koraku sa vremenom. 


NAPRAVLJEN  S  RAZLOGOM


      Cruze sedan kao i "hatchback" koristi prednosi integralnog sistema rama karoserije "BFI" koji doprinosi karakteristikama "zategnute" vožnje i upravljanja.Ono Vam omogućava :
- jak osećaj stabilnosti
- Ćvrsto držanje na putu
- Pravi osećaj urzavanja
Saznajte kako su ove karakterstike doprinele pobedničkim performansama Cruza, na Svetsko šampionatu trkačkih automobila, kako 2010. tako i 2011. godine. 
Čvrsta struktura karoserije doprinosi bezbednosti - i jedan od razlik zbog kojih Cruze Sedan ima maksimalnih 5 zvezdica NCAP rangiranja bezbednosti.








      Cruze je prostran. Ima prostora za komforno smeštanje 5 odraslih osoba, kao i 450 litara prtljažnog 
prostora za njihov prtljag. Prostor za glavu, noge i ramena je medju najboljima u klasi. Visokokvalitetni materijali koji su korišćeni u unutrašnjosti.. Nije u pitanju samo korišćenje visokokvalitetnih materijala. Cruze se izdvaja i po vrhunskom kvalitetu izrade. Na primer : korišćenje francuskih šavova štiti njihovo rastezanje, što znači da su sedišta dugotrajnija.

Нема коментара:

Постави коментар