петак, 19. октобар 2012.

Renault Latitude - Kad ga vidim padne mi šećer :D

      Renault Latitude - limuzina visoke klase koja se nameće svojim izglednom, kako spolja tako i iznutra. Njegov prefinjeni prednji deo, fluidne i elegantne linije kao i široka ramena prosto obaraju s' nogu. Zadnja LED svetla prvi su znak visoke tehnologije ponudjenu vozaču i putnicima, u velikom prostoru koji im je namenjen. Unutrašnjos je prostor kojem se spajaju plemeniti materijali i inovativnost, te zajedno pružaju izvanrednu udobnost.


      Spoljašnjost i unutrašnjost lepa, raskošna, elegantna i profinjena Renault Latitude već na prvi pogled izaziva divljenje svojom veličanstvenošću i uglađenošću. Elegantan prednji kraj i široki bokovi izražavaju silinu i snagu njegovih motora. Odlučnoj otmenosti doprinose i tečne linije i skladni omeri. Zadnja diodna svetla naznaka su napredne tehnologije na raspolaganju vozaču i putnicima.

      Celokupna unutrašnjost Renaulta Latitude poziv je na uživanje. To nije običan putnički prostor, nego prostor za opuštanje najviše klase. Prostor za opuštanje raskošnih dimenzija koji se diči prozračnošću i inovativnim kombinacijama plemenitih materijala. Izuzetna udobnost  zrači iz svakog ugla i svih dimenzija. Sa Renault Latitude svako se putovanje pretvara u jedinstven trenutak. 


      Kad otvorite vrata, uključi se osvetljenje instrument table. Iza upravljača nalazi se ekran u boji, sadržajniji i čitljiviji od klasične instrument table. Za otvaranje i zatvaranje vrata kao i pokretanje motora, karticu “slobodne ruke” ne morate vaditi iz džepa. Stručnjaci iz svetski poznate fabrike Bose® razvili su audiouređaj uz koji će svaki putnik doživeti jedinstveno muzičko iskustvo. Za bezbrižno putovanje Renault Latitude nudi navigacioni sistem GPS Carminat TomTom® Live, cenom pristupačno, jednostavno i efi kasno rešenje, ili Carminat DVD, pravi navigacioni sistem visoke klase sa još više funkcija. Kad stignete na odredište, kamera za vožnju unazad pomoći će vam pri parkiranju. Korisne tehnologije, zvuk i slika: u Renaultu Latitude putujete prvom klasom.


- Ukupna dužina                                                          4897 mm
Medjuosovinsko rastojanje                                        2762 mm
- Širina vozila sa skolopljenim retrovizorima               1832 mm
- Širina vozila sa rasklopljenim retrovizorima              2072 mm
- Prednje vešanje                                                        1025 mm
- Zadnje vešanje                                                         1100 mm

Нема коментара:

Постави коментар