субота, 6. октобар 2012.

Citroen C4 Aircross - Jer Francuzi znaju zašto

      Citroen je na sajmu automobila u Ženevi predstavio svoj potpuno novi SUV model C4 Aircross. Osnovu ovog modela čini model Mitsubishi ASX, i ne dešava se prvi put da francuski proizvodjač automobila koristi kao osnovu model japanske kompanije. Vozilo karakteriše oštar izgled u stilu ostalih C4 modela.

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI

      Model C4 Aircross je dimenzija :
- dužina 4341 mm
- širina 1799 mm
- visina 1632 mm.
      Zapremina prtljažnog prostora je 442 litra.
   
STVOREN DA IMPRESIONIRA . . . 

      Ključna karakteristika ovo modela uključuje panoramski stakleni krov koji je osvetljen LED lampicama noću. Citroen je postavio zvanične fotografije i detalje za novi C4 crossover nazvan Aircross. Novi francuski krosover u prodaji će se naći od prve polovine naredne godine. Velika pažnja je posvećena svakom detalju i svaki deo je dizajniran da poveže stil i performanse.
      Automobil na osnovu fotografija poseduje interesantan dizajn koji karakteriše veoma dobra aerodinamika. C4 Aircross je jedan od najlepših kompakt SUV modela sa jedinstvenom rešetkom motora i LED svetlima. 


      Krenite potpuno spokojno na put. Uzdignuta pozicija vozača pruža dobar pogled na put i okruženje.
     Automobil Sistemi za pomoć u vožnji su ESP - sisem nadzora stabilnosti vozila, ABS sistem protiv blokiranja kočnica, sistem za pomoć pri kretanju uzbrdo i pogon na sva četiri točka sa elektronskim upravljanjem, nude izvrsnu vučnu snagu, sigurnost i upravljivost u svim uslovima. Radi lakšeg parkiranja, Citroen C4 Aircross opremljen je kamerom u boji kako bi videli područje iza vozila, tokom vožnje unazad. Kamera se automatski aktivira kada krenete "u rikverc", odnosno čim krenete da idete unazad.
     

Нема коментара:

Постави коментар