среда, 3. октобар 2012.

Novi Sportage - Boli glava

   Novi Sportage ruši sve granice. Urbani terenac sa nepobedivim sportskim ambicijama. Drzak, živahan, prekrasan - stvoren da obori s' nogu. Izgled koji ubrzava disanje... Kad ga vidite, a ono pritisak skoči, srce brže kuca, sve u Vama "proradi"... Dinamičan, čak i kada miruje...


      "Ajde da napravimo objekat požude", bilo je prvo što je Peter Schreyer, šef dizajna u Kiji, rekao svojim saradnicima.
      "Najbolji način da predvidite budućnost jeste da je sami osmislite". Sportsko srce i urbani duh zarobljeni u telo "čistokrvnog" terenca. Novi Sportage odlikuje preoznatljiva Kijina maska. 




 Xenon farovi zaduženi su za odličnu vidljivost čak i u najnepovoljnijim vremenskim uslovima - najsavremeniji svetlosni elementi za što bolju vidljivost i sigurnost. Navigacioni sistem sa "touch screen" ekranom i mapom Evrope. Automatsk klima uredjaj zadužen je za odličan osećaj putnika. Sada svi problemi i poteškoće postaju deo zabave u vožnji.






      Novi Sportage može da se pohvali prvoklasnom sigurnosnom opremom. Napredni sistem sigurnosnih vazdušnih jastuka : dva prednja, dva zadnja bočnim vazdušnim jastucima, i bočnim vazdušnim zavesama sa senzorom detekcije prevrtanja. Parking senzori za pomoć prilikom parkranja unazad sa prikazom udaljenosti od prepreke na kontrolnoj tabli.


 Xenon farovi. Najsavremeniji stabilizatori brinu se o udobnoj vožnji. Hill - start Assist Control ( HAC ) pomaže da vozilo ne krene unazad prilikom pokretanja iz mesta na uzbrdici. Downhill Brake Control ( DBC ) automatski održava brzinu na 3 km h bez korišćenja papučice ili gasa kada se spuštate niz strmu padinu. Vehicle Stability Menagement  ( VSM ) poboljšava stabilnost u kritičnim situacijama. 
Potpuno staklen panoramski krov otvara se prema gore i unazad, dok sigurnosni sistem sprečava uklještenje ruku - bićete na sunčanoj strani, dovoljno je samo da pustite sunce unutra.



      Ništa ne treba stajati na putu potpunog užitka u životu. Ali istovremeno verujemo da dugujemo svetu što manje štetnih uticaja na životnu okolinu. Naša ekološka vozila i proces reciklaže osiguravaju da Kia vozila što Manje zagadjuju životnu okolinu nakon životnog veka automobila.

   Ne treba Vam IQ 846 kako bi shvatili da je sedmogodišnja Kia garancija duža od standardne  dvogodišnje garancije. Čak je 3,5 puta duža, da budemo precizniji, i sada je dostupna na svim Kia vozilima. Zapravo, nigde u Evropi nećete pronaći dužu garanciju. Odredjeni delovi vozila imaju prirodni rok trajanja i garancija ih pokriva kraće vreme.
 To su akumulator i naknadno ugradjena Kijina originalna dodatna oprema, audio sistem, navigacija i ostali audio priključci ( 12 meseci bez ogranicenja kilometraže ) i lak ( 5 godina odnosno 150.000 kilometra. Garancijom nije obuhvacen ni potrošni materijal.

Нема коментара:

Постави коментар