четвртак, 11. октобар 2012.

Opel Corsa - Sa stilom

  
      Iznenajdjujuće prostrana, živahna sa velikim srcem u svakom pogledu. Nova opel Corsa sa petoro vrata je savršena za prijatelje, porodicu, ali je uvek zabavno i biti sam sa njom. Corsa svojim odvažnim, dinamičnim stajlingom i velikodušnom prostranošću je posebno privlačna za one koji uživaju u društveno - aktivnom životu. Na koji god način da je gledate, Corsa izgleda impresivno iz svih uglova.. Sa svojim snažnim karakterom i posebnim profilom, prisustvo Opel Corse na putu razbija sivilo i monotoniju. Zaljubićete se na prvi pogled. Ja već jesam. A biće još privlačnija kada je pogledate drugi put...

ZALJUBIĆETE SE NA PRVI POGLED . . .  JA JESAM !

      Unutrašnjost je stilska kao i spoljašnjost. Bićete zadovoljni prostorom, oduševljeni udobnošću i uzbudjeni svim pametnim načinima kako možete sebi prilagoditi vašu Opel Corsu i njenim karakteristikama. Uzmite svežeg vazduha dodirom na dugme staklenim krovom. Zajedno sa ugradjeni deflektorom za vetar i dvokomornom redukcijom buke. 


KRALJICA LEPOTE . . .

      Jedinstven u svojoj klasi, dostupan je grejni volan, da ugreje ruke tokom hladnog vremena. Vozač i suvozač takodje mogu uživati u grejnim elementima u sedalnom delu i naslonima sedišta. Automatski aktiviran, prebacivanjem u rikverc, Corsa parking senzori daju zvučno upozornje i kod vrlo niskih objekata izvan vidnog palja vozača.

Dimenzije :

- Medjuosovinsko rastojanje                                         2511 mm
- Ukupna dužina                                                         3999 mm
- Visina bez tereta                                                      1488 mm
- Širina sa sklopljenim retrovizorima na vratima             1737 mm
- Širina sa rasklopljenim retrovizorima na vratima          1944 mm

Нема коментара:

Постави коментар