понедељак, 1. октобар 2012.

Kia Rio Sport Sedan - Nije svejedno

      Odmah na početku, jasno je da imamo posla sa najatraktivnjim članom kategorije sedana segmenta B. Direktna konkurencija, što se estetike tiče nema šta da traži pored Kije Rio. 
     
DIZAJN  --  NENADMAŠIV

      Novi Kia Rio je dizajnran tako da se svako okrene za njim. Zapanjujućeg izgleda, ovaj dinamičan kompakt ima mnogo toga da ponudi : nivo komfora, i vrhunski nivo bezbednosti, najnoviju audio tehnologiju u kombinaciji sa niskim troškovima za održavanje. Pocevši od upečtljive maske motora, preko snažne bočne linije, pa sve do " mišićavog " zadnjeg dela, novi Kia Rio ostavlja jak utisak, i prosto zaslepljuje uzudljivim i dinamičnim detaljima. To su mesta gde se dizajn i funkcionalnost spajaju : dnevna svetla, zadnja svetla i pokazivači smera u retrovizorima opremljena su najnovijom LED tehnologijom. On dolazi sa vrhunskim nivoom kvaliteta, stila i opreme, automatski klima uredjaj koji održava zadatu temperaturu, ili sofisticranoj audio tehnologiju koja pruža zabavu svim putnicma - u Riju svi putuju udobno.


PRECIZNOST NA PRVOM MESTU  --  SVAKI DETALJ JE BITAN

       Dva prednja, dva bocna vazdušna jasuka, i dve vazdušne zavese su standardna oprema u Kiji Rio Sedan. Kada polazite iz mesta na uzbrdici, HAC sistem sprečava neželjeno kretanje vozila unazad. Kočnica ostaje aktivna još dve sekunde, dovoljno da prebacite nogu na papučicu gasa. Prilikom iznenadnog kočenja, kočiona svetla blinkaju kako bi upozorili vozače koji se kreću iza Vas. Kada se parkirate unazad, zvučni signal će Vas upozoriti kada se dovoljno približte prepreci koja se nalazi iza vozila.

ATRAKTIVAN IZGLED

      Izuuzetno prostrana unutrašnjost nudi mnoštvo pregrada za odlaganje stvari. Na prvi pogled, iz profila, možda izgleda kao mali automobil, medjutim po unutrašnjosti on spada u višu kategoriju. Putnici na prednjim i zadnjim sedištima imaju izuzetno veliki prostor za glavu, ramena i noge. Tri cilindra unutar instrument table pružaju jasno vidljive, ključne informacje. Instrument tabla sa Supervsion osvetljenjem dolazi kao opcija. Rio je prvo vozilo u svom segmentu koje dolazi sa opcijom grejnog obruča upravljača koje doprinosi utisku luksuza i udobnosti. 
      Potrebno je samo da svoj smart key nosite sa sobom u džepu ili torbi - automobil će ga prepoznati čim se priližite. Kako biste otključali vrata, potrebno je samo da pritisnete taster na ručici vrata, a da biste pokrenuli auto pritisnete Engine Start / Stop dugme.

Нема коментара:

Постави коментар